

יום ג׳, 16 במאי
|בק רום אימפריאל
מה שהמקומיים שותים במקסיקו
טעימות טקילה ומזקל עם דודי זץ, מאת Free Spirits Co. - מה שהמקומיים שותים במקסיקו בקרב מומחים יש דיון ארוך בנוגע לריכוז ארומות בחומרי גלם – ענבים מובילים בעולם, אך במקום השני ככל הנראה נמצאת האגבה – אותו צמח שנראה כמו קקטוס אך הוא למעשה סוג של אספרגוס ממנו מפיקים את הטקילה, ומסתבר – לא רק טקילה אלא
זמן ומיקום
16 במאי 2023, 20:00 – 22:00
בק רום אימפריאל, הירקון 66, תל אביב-יפו, 6343222, ישראל
פרטי האירוע
בקרב מומחים יש דיון ארוך בנוגע לריכוז ארומות בחומרי גלם – ענבים מובילים בעולם, אך במקום השני ככל הנראה נמצאת האגבה – אותו צמח שנראה כמו קקטוס אך הוא למעשה סוג של אספרגוס ממנו מפיקים את הטקילה, ומסתבר – לא רק טקילה אלא הרבה תזקיקים אחרים. המקסיקנים לא טורחים ליישן את התזקיקים שלהם בחביות – זה מנהג של הגרינגו'ז, המקומיים – הטפטיו'ז – שותים את הטקילה, מזקל, בקנורה, רייסיליה וסוטול שלהם לבן כמו שיצא מהמזקקה – אז הטעמים הייחודיים והארומות של האגבה הכי בולטים. הצטרפו אלינו למסע טעימות חווייתי על טרואר של תזקיקי אגבה, בו ההבדלים בין טקילה ומזקל הוא רק ההתחלה – ונתחיל לדבר על ההבדלים בין טקילה לטקילה, ומזקל למזקל ומה יוצר את ההבדלים האלה.מה שהמקומיים שותים במקסיקו
טועמים:
Ocho Blanco
Fortaleza Blanco
Don Fulano Blanco
Montelobos mescal
כרטיסים
כרטיס לאירוע
100.00 ₪
הכרטיסים אזלו
הכרטיסים לאירוע אזלו