יום ג׳, 17 במאי
|בושוויק
הפסיכולוגיה מאחורי יצירתיות בקוקטיילים \ אורון לרנר
האקדמיה של אימפריאל - לראשונה קבוצת אימפריאל פותחת הדרכות פנימיות לקהל המקצועי. אלו סודות המקצוע, הדרכות שצוותי הקבוצה נמדדים לפיהן ונדרשים לתרגל אותן והשבוע הן יהיו פתוחות, בהרשמה מראש, לברמנים בעיר.
זמן ומיקום
17 במאי 2022, 11:00 – 13:30
בושוויק, Nahalat Binyamin St 28, Tel Aviv-Yafo, Israel
פרטי האירוע
בחסות וודפורד רזרב יוגשו עם ארוחת הבוקר וודפורד וסודה, ג'ינג'ר אייל, ג'ינג'ר ביר ומיצים טריים.
מה היא יצירתיות? איך מאמנים יצירתיות בקוקטיילים? איך ניגשים לפיתוח מתכון חדש? בממוצע לוקח לנו כחצי שנה לפתח תפריט חדש כך שהצוותים נמצאים באופן מתמיד בתהליך פיתוח של מתכונים. הברמנים מביאים את הרעיונות, והמנהלים מלווים אותם עד שהמוצר הסופי מוכן – בזמן זה אנחנו מכשירים את הברמן להיות יצירתי, ליצור קוקטיילים רלוונטיים לבר בו הוא עובד ולחקור חומרי גלם וטכניקות שיתאימו לו.
כרטיסים
For Trade Only
30.00 ₪הכרטיסים אזלו
הכרטיסים לאירוע אזלו